Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oko 6000 Srba zasad se na jednoj Facebook stranici izjasnilo za priključenje Srbije Ruskoj Federaciji.


U 11 dana Facebook grupa 'FB Referendum - Putine, priključi i Srbiju' skupila je više od 6000 članova, a cilj joj je skupiti što više građana Srbije kako bi se raspisao referendum na kojem bi po krimskom scenariju i Srbija bila priključena Ruskoj Federaciji, piše Kurir.

Vezani članci Granični prijelaz, ilustracija Od ponoći nova pravila za ulazak u Srbiju, na popisu je i Hrvatska. Provjerite što se sve mijenja Aleksandar Vučić United Grupa: "Vučić ne govori istinu, ponudili smo 35 milijuna eura za Premier Ligu"

Najbolje od cilju ove grupe govori naslovna fotografija na kojoj je na karti Europe crvenom bojom označena Ruska Federacija te Srbija zajedno s Crnom Gorom i Republikom Srpskom.

Glasnogovornica NATO-a bocnula Srbiju: 'NATO Air - Just do it'

Članovi grupe kažu kako bi milijun 'lajkova' pokazalo volju da i Srbija postane dijelom Rusije. 'Srbija ima toliko prijatelja u Rusiji, a jedan od njih je i vicepremijer Rusije, koji je Srbin (po poreklu)! Zašto to prijateljstvo prenebregavamo? Hoćemo referendum po ovom pitanju', napisao je jedan član grupe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook