Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poludjeli za Rusima

Totalni hit na Facebooku: 'Putine, priključi i Srbiju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 6000 Srba zasad se na jednoj Facebook stranici izjasnilo za priključenje Srbije Ruskoj Federaciji.

U 11 dana Facebook grupa 'FB Referendum - Putine, priključi i Srbiju' skupila je više od 6000 članova, a cilj joj je skupiti što više građana Srbije kako bi se raspisao referendum na kojem bi po krimskom scenariju i Srbija bila priključena Ruskoj Federaciji, piše Kurir.

Pročitajte i ovo Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!"

Najbolje od cilju ove grupe govori naslovna fotografija na kojoj je na karti Europe crvenom bojom označena Ruska Federacija te Srbija zajedno s Crnom Gorom i Republikom Srpskom.

Glasnogovornica NATO-a bocnula Srbiju: 'NATO Air - Just do it'

Članovi grupe kažu kako bi milijun 'lajkova' pokazalo volju da i Srbija postane dijelom Rusije. 'Srbija ima toliko prijatelja u Rusiji, a jedan od njih je i vicepremijer Rusije, koji je Srbin (po poreklu)! Zašto to prijateljstvo prenebregavamo? Hoćemo referendum po ovom pitanju', napisao je jedan član grupe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene