Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne osjeća nikakvo žaljenje

Tony Blair tvrdi da nije lagao o Iraku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši britanski premijer Tony Blair odlučno je opovrgao da je prevario sunarodnjake o razlozima uvođenja svoje zemlje u rat u Iraku 2003. godine.

U intervjuu američkoj tv postaji Fox News, deset dana nakon svjedočenja pred istražnim povjerenstvom o sudjelovanju Britanije u ratu, Blair je osudio 'neobičnu naviku' Britanaca da teško prihvaćaju stajalište različito od njihovog.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tony Blair ocijenjuje Bushevu novu strategiju za Irak Slika nije dostupna Blair odbio komentirati Saddamovo smaknuće

'Uvijek se pronalaze velike zavjere i laži, ljudima je jednostavno teško razumijeti da osobe mogu imati različita mišljenja, razumna mišljenja temeljena na autentičnim razlozima', izjavio je Blair glede neprestanih kritika na odluku da priključi svoju zemlju SAD-u u Iraku.

Tonyja Blaira posebno se kritiziralo nakon što je izjavio 28. siječnja pred istražnim povjerenstvom o britanskom sudjelovanju u ratu u Iraku da ne osjeća 'nikakvo žaljenje' što je uključio svoju zemlju u ratu. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene