Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje mu se pogoršalo

Tomislav Nikolić priključen na aparate, i dalje štrajka glađu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Nikolić, čelnik SNS-a, i dalje prosvjeduje glađu i odbija piti vodu. Stanje mu se sinoć pogoršalo i priključen je na aparate.

O stanju vođe naprednjaka izvijestio je predsjednik Gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović, a liječnici su izvijestili da pokazuje znakove zbunjenosti te da se procjenjuje trenutak u kojem će mu se dati infuzija, prenosi Mondo.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić "Srbija protiv nasilja" Ujedinjena oporba protiv Vučića i SNS-a: "Ljudima je dosta nasilja i korupcije" Aleksandar Vučić Birači uskoro odlučuju Zakuhtava se atmosfera uoči prijevremenih izbora u Srbiji, oporba poručila: "Vučić krši Ustav"

>> Tomislav Nikolić završio u bolnici

Nikolićev stranački kolega Aleksandar Vučić novinarima je u bolnici najavio da bi se lider SNS-a danas mogao obratiti medijima u 13 sati, ako mu to dozvoli zdravstveno stanje. Na pitanje novinara da li Nikolić prima neku terapiju, liječnik Ljubomir Ilić je odgovorio da je to dio povijesti bolesti pacijenta i da o tome ne može govoriti.

'Sada je to liječnička procjena kada mi možemo njegovu volju suzbiti i uključimo neke naše terapije, a sve u cilju očuvanja života. To nam je posao', rekao je na kraju Ilić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene