Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan u nizu

Tko je tu lud? Dvogodišnjak pušio, prolaznici se smijali!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedna snimka djeteta koje puši procurila je u javnost i opet je riječ o Kini gdje je dvogodišnji pušač prolaznike nasmijao umjesto šokirao.

U javnost je procurila još jedna snimka djeteta koje puši na ulici dok se promatrači smiju. Vjeruje se da je dijete staro između dvije i tri godine, a unatoč velikom broju odraslih koji su se zatekli u blizini nitko mu nije pokušao oduzeti cigaretu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Visoke kazne Talijanski grad uveo novo pravilo: Pušenje samo na udaljenosti od pet metara od drugih Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

Dok je klinac 'pušio kao veliki' prolaznici i ljudi na biciklima slatko su se smijali., a snimka je pokrenula rasprave o duhanskim navikama u Kini, piše Daily Mail.

Riječ je o zemlji u kojoj puši oko 30 posto stanovništva, odnosno oko 300 milijuna ljudi, a o nikotinu je ovisno čak 53 posto odraslih muškaraca.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Ovako izgledaju pluća nakon samo 60 cigareta!

Krajem prošle godine zabranjeno je pušenje na javnim mjestima kao što su škole i bolnice. Zabrana je uslijedila nakon što je u javnost procurila snimka još jednog dvogodišnjaka kojem je cigarete davao otac, koji je vjerovao da će mu na taj način ublažiti bol koju uzrokuje kila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene