Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prijedlog je iznijela na Facebook profilu korisnika Tre Elis, za kojeg je vjerovala kako je to mladić koji bi joj mogao pomoći u njezinom naumu.


Devetnaestogodišnja Marissa Williams iz Alabame uhićena je zbog sumnji da je pokušala organizirati ubojstvo članova svoje obitelji. Prijedlog je iznijela na Facebook profilu korisnika Tre Elis, za kojeg je vjerovala kako je to mladić koji bi joj mogao pomoći u njezinom naumu.

Pronađeni ostaci 'riječnog čudovišta' koje ubija ljude?!

Vezani članci Filip Zavadlav osuđen na 40 godina zatvora Zavadlav dobio 40 godina zatvora, proglašen krivim za krvavi pohod: "Ovo je jedan od najbrutalnijih događaja u Hrvatskoj" Očevid u obiteljskoj kući u Ruščici - 3 Sin ubio oca: Policija u obiteljskoj kući pronašla mrtvog muškarca, ubojica ubrzo uhićen

No, ispostavilo se kako je mladić Tre bila zapravo njetina teta koja je otvorila lažni profil na ovoj društvenoj mreži, piše NY Daily Mail.

Marissa je svoju tetu blokirala na Facebooku, a zabrinuta za svoju nećakinju, teta je napravila lažan profil u želji da pomogne nećakinji te joj pokaže kakve opasnosti vrebaju s interneta. Ubrzo je shvatila kako je ta zaštita, koju je namijenijla nećakinji, zapravo potrebna njoj samoj.

Nesvjesna da razgovara sa svojom tetom s kojom dijeli krov nad glavom, tinejdžerka Marissa je Treu napisala kako želi da joj pomogne. Izložila mu je plan koji je uključivao njezinu otmicu, nakon koje bi, kako ga je tražila, on ubio njezinu čitavu obitelj, uključujući i psa.

FOTO Šok iz tvornice tjestenine: Radnici hodaju i spavaju na rezancima!

Predložila mu je da dođe kod nje u kuću, da će se napiti i seksati, a zatražila je od njega da joj plati i bon za telefon od 50 dolara.

Iako tetka najprije nije htjela uključivati policiju u cijeli slučaj, kada je Marissa u detalje objasnila Treiu kako da uđe u sobu njezine tetke, shvatila je da mora nešto poduzeti.

Na poslijetku je 19-godišnjakinja uhićena, a u policijskoj se postaji ispričala te kazala kako je sve to napisala, no zapravo ništa od toga nije mislila učiniti. Puštena na slobodu uz jamčevinu od 30.000 dolara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook