17-godišnja djevojka ukrala je avion i s njim se zabila u ogradu. Na sreću, u ovom bizarnom događaju nije bilo ozlijeđenih.


17-godišnja djevojka uhapšena je nakon što je ušla u avion na aerodromu u centralnoj Kaliforniji, u gradu Fresno, i s njim se zabila u ogradu.

Vezani članci Zagrebačka policija traži muškarca s fotografije - 2 Prepoznajete li muškarca na fotografiji? Policija ga traži zbog dvije krađe iz siječnja i veljače U hrvatskim općinama kradu i mrtvi! - 1 Bizarne krađe iz općinskih blagajni: Milijuni se prebacuju na privatne račune, novac se iznosi u vrećama, a na kraju su za sve krivi - mrtvi!

Tinejdžerica se popela preko ograde na međunarodnom aerodromu Fresno Yosemite International Airport, ušla u avion i udarila s letjelicom u ogradu, rekao je šef aerodromske policije Drew Bessinger, prenosi ABC30.

"Nema ozlijeđenih, a niti jedan zrakoplov nije bio u opasnosti zbog ovoga“, dodao je Bessinger.

Portal ABC30 objavio je snimku incidenta, a policija istražuje događaj.

Zračna luka izdala je priopćenje u kojem navode kako ovaj incident ne povezuju s terorizmom. Policija je pozvana nakon što se djevojka zabila u ogradu. Djevojka je bila na mjestu pilota i imala je pilotske slušalice.

Djevojka je bila dezorjentirana i nekooperativna, kada su je policajci priveli, navela je zračna luka u priopćenju.