Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Dijete stavljeno u oglas

Oglas na eBay-u: Prodaje se 2-godišnjakinja za 1.000 dolara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autumn Braden, 19-godišnjakinja iz Michigana, na eBayu je na prodaju ponudila svoju 2-godišnju rođakinju koju je čuvala dok je njezina 23-godišnja majka radila.

Autumn kaže kako je sve to bila samo šala, no policiji nije bila nimalo smiješna nakon što su primili više desetaka poziva zabrinutih ljudi, uključujući i poziv muškarca koji je u šali dao i ponudu koja je prihvaćena. 

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Slika nije dostupna Unosan biznis Najčudniji oglasi: Prodavali čelo, smisao života, duha...i neki su dobro zaradili

'Preslatko dijete na prodaju! Zna čistiti i voditi pristojnu konverzaciju, no nažalost ja sam je prerasla', tako je glasio oglas koji je Autumn na eBay stavila u nedjelju.

'Samo sam htjela vidjeti kako eBay radi. Imala sam njezinu sliku pa sam je stavila. Nisam mislila da će to netko shvatiti ozbiljno. Svi koji su me ikada vidjeli s malenom dobro znaju da je volim i da joj nikada ne bih naudila, kazala je 19-godišnjakinja.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene