Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

15-godišnja Britanka snimila je samu sebe kako pokušava ubiti svoje roditelje. U dnevnoj sobi obiteljske kuće konopcem je počela daviti majku, a kada je nesretnoj ženi u pomoć priskočio otac, njega je pokušala ubosti škarama.


Obiteljska tragedija dogodila se 24. veljače 2007. u mjestu St. Neots. Djevojka, koja sada ima 16 godina, jučer je na početku suđenja porekla sve optužbe. 

Vezani članci Umirovljenici, ilustracija Sina i snahe javno se odriču: "Ne preostaje nam drugo, nisu nas nazvali četiri godine". Oglasio se i prozvani sin Život s djecom Život s djecom može biti urnebesan, ponekad se ponašaju kako pravi gremlini

No, optužba ima vrlo čvrst dokaz - video snimku koju je djevojka sama snimila, a koja je prikazana i u sudnici.

Snimka počinje u sobi optužene. Odjevena u svilenu spavaćicu govori o tome što planira učiniti roditeljima. Film se nastavlja u dnevnoj sobi - djevojka prilazi majci koja sjedi za računalom i omotava konopac oko njezina vrata. Potom se čuje kako joj majka govori "Što to radiš, nije smiješno", a djevojka odgovara "Ni ne treba biti smiješno" i nastavlja ju daviti. Majka je počela vikati da ju pusti, a kada joj je kćer odvratila da nema tu namjeru, majka je povikala ocu "Ona me davi". Tada se na snimci pojavljuje i otac koji im prilazi, a potom se čuje i njegov glas "Pokušala si me ubosti". 

Nakon toga, tinejdžerica se vraća u svoju sobu gdje nastavlja snimanje - "Razočarana sam što plan nije uspio. Trebala sam biti brža, a škare nisu dovoljno dobre. Nož bi bio bolji. Morat ću pokušati ponovno", rekla je u kameru. 

Suđenje se nastavlja.