Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tinejdžeri ukrali bager i zabili se u kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica tinejdžera ukrali su bager kako bi se malo provozali. No, bager, čini se, nije lako voziti, pa su se zabili u susjedovu kuću.

"Susjed je došao i rekao mi da izađem i pogledam kuću. Tamo je bio bager", rekao je vlasnik kuće Mike Mathews i dodao da i inače tvrdo spava pa nije čuo kada je 20 tona težak bager 'zaorao' po njegovu trijemu. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićeni su Tinejdžeri planirali teroristički napad na koncertnu dvoranu u Bruxellesu Chun Ki-won s djecom vjerovali su mu Pastor spašavao djecu, a onda ih seksualno zlostavljao: Osudili "azijskog Schindlera"

Inače, trojica tinejdžera, od kojih jedan po imenu Jerry Henry, Mikeovi su susjedi. Zamjenici šerifa ustvrdili su da je bager ukraden s obližnjeg gradilišta. Ključevi su, naime, bili u bageru. 

"Čuo sam zvuk bagera i bilo mi je čudno što radnici s gradilišta rade tako kasno. Ubrzo sam začuo i udarac", rekao je očevidac James Gregory. 

Tinejdžeri su pokušali pobjeći, no zamjenici šerifa su ih brzo uhvatili. Susjedi su još u nevjerici. 

"Zaista nema razloga za takvo ponašanje. Žive tu malo dalje zajedno s roditeljima", rekla je susjeda Ashley Miller. 

"Mogli su nekoga ozlijediti ili učiniti još veću materijalnu štetu", rekao je šerif Thomas Cockriel. 

Vlasnik kuće morao je pričekati vlasnika bagera da ga ukloni s njegova posjeda. Tinejdžeri su optuženi za krađu i ugrožavanje imovine. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene