Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozvali prijatelje preko Facebooka

Preko Facebooka organizirali tulum u tuđoj vili! Šteta: 80.000 eura!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva su 20-godišnjaka dobila šestomjesečnu zatvorsku kaznu nakon što su preko Facebooka organizirali party u tuđoj vili i prouzrokovali štetu od 80.000 eura.

Sve je započelo jednostavnim pozivom preko Facebooka putem kojeg su Allan Brooks i Alexandre Fleury obzanili svojim prijateljima da planiraju organizirati jedan od najvećih partyja u svojoj regiji. 'Nema granica. Dođite s alkoholom. Prostor može primiti 1.200 ljudi', poručili su svojim Facebook prijateljima.

Pročitajte i ovo Sophie Rollet 10 godina borbe Majka troje djece pobijedila poznatu tvrtku za gume, policija upala u tvornicu: "Moj suprug je poginuo, ali bilo je još nesreća" Rouen sinagoga Val nasilja Ubijen muškarac, cijeli grad u šoku: Zapalio sinagogu pa na policiju nasrnuo nožem

Navode kako su bili inspirirani američkim filmom 'Projekt X' koji priča priču o tri tinejdžera koji su organizirali najveći party ikada. Kako bi učinili isto, odabrali su jednu nenaseljenu kuću u selu Roquebrune-sur-Argens koji se nalazi na jugu Francuske, piše The Local.

>> Divlje partijanerice: Zbog ludog tuluma stigla policija!

Ispočetka se činilo da sve ide po planu, ali nakon nekog su vremena mladići izgubili kontrolu. Naime, 600 uzvanika je vilu okrenulo naopako. Razbili su prozore, pobacali namještaj i uništili zahode. Šteta se procjenjuje na nevjerojatnih 80.000 eura.

'Bilo je strašno i nevjerojatno, razbili su sve', kazao je Hanneke Sprong, vlasnik koji je vilu povremeno koristio kao vikendicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene