Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htio se malo zagrijati

Tinejdžer se zaglavio u dimnjaku i bori se za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački tinejdžer, koji je slučajno spuznuo u dimnjak i zaglavio se u njemu, prevezen je u bolnicu u Darmstadtu s teškim opeklinama i u kritičnu stanju, priopćila je mjesna policija.

Dječak (16) i njegov 14-godišnji prijatelj u nedjelju popodne popeli su se na krov zaključane škole i odlučili se malo zagrijati pokraj dimnjaka. Stradali dječak najprije je nad 40 centimetara širokim četverokutnim otvorom grijao ruke, a potom si odlučio zagrijati i noge. Propao je u otvor i zaglavio se šest metara niže.

Pročitajte i ovo Građani koji su komentirali rušenje dimnjaka ciglane na Črnomercu ''Inženjerski trikovi'' Nestali u deset sekundi: Kako je 35 kilograma eksploziva srušilo opasne megadimnjake - "Kirurški precizno, kao na filmu!" Slika nije dostupna NOĆIMA SE SMRZAVALI Majka koja je sa sinom spavala u autu napokon dobila kamp-kućicu: ''Navodno prokišnjava, ali za prvu ruku i to je u redu''

Vatrogasci su brzo odgovorili na poziv drugog dječaka i odmah isključili kotao u školskoj kotlovnici te razbili dimnjak s donje strane kako bi ga izvukli van. Osim teških opeklina, dječakova su pluća puna otrovnih plinova. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene