Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislili da je to dio predstave

Izbo se na bini i umro, publika mu pljeskala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžer iz Oregona, 19-godišnji Kipp Rusty Walker, prošle je srijede šokirao publiku jednog kafića. Nakon što je otpjevao pjesmu na događanju 'Večer otvorenog mikrofona', mladić se a pozornici izbo nožem. Publika je pljeskala jer su mislili da je to dio nastupa.

Gradić Bend je u šoku nakon što se večer pjevača amatera u lokalnom kafiću pretvorila u tragediju. Nakon što je otpjevao pjesmu 'Oprosti za probleme' pred 15-ak gostiju, 19-godišnjak je izvukao 15 centimetara dug nož i nekoliko se puta ubo u prsa. Malobrojnna publika isprva je bila zbunjena, a onda su počeli pljeskatia jer su misli da je to dio njegova nastupa. 'Isprva zaista nismo shvatili što se dogodilo jer ljudi imaju svakakve nastupe. Mislili smo da je to sve dio predstave', kazala je za televizijsku postaju KTVZ suvlasnica kafića Rhonda Ealy.

Pročitajte i ovo Predstava Romeo i Julia Mađarsko nacionalno kazalište Tragedija na predstavi Romeo i Julia: Urušio se balkon, glumci u bolnici, ravnatelj kazališta ponudio ostavku Slika nije dostupna Nekoliko ozlijeđenih Usred koncerta olujno nevrijeme srušilo pozornicu

Tek kada su vidjeli veliku količinu krvi na pozornici, shvatili su što se dogodilo. Mladića su hitno prevezli u bolnicu no nije mu bilo spasa. Jedan od njegovih prijatelja je kazao kako nije iznenađen time što se dogodilo jer je Walker već ranije pokušavao počiniti samoubojstvo i planirao se ubiti na javnom mjestu. 'Jesam u šoku, no nisam iznenađen. Kao da je htio dokazati da nema smisla bojati se smrti jer će nas ionako sve zadesiti', kazao je Walkerov prijatelj te dodao kako se prvi put pokušao ubiti 20. ožujka. Tada je hospitaliziran na psihijatriji. 'Tada sam mu rekao da će time povrijediti mnoge ljude oko sebe, no očito mu to nije bilo važano', dodao je prijatelj.

Walker je ovaj tjedan trebao napuniti 20 godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene