Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Ocu preoteo ženu

Tinejdžer ocu preoteo suprugu i pobjegao s njom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžer koji se s ocem nije vidio 17 godina, a potom kratko živio s njim, pobjegao je s očevom suprugom, svojom pomajkom.

Sina Bena Smitha otac Andrew pozvao je da se preseli u njegov dom u kojem je živio sa svojom suprugom, ubrzo nakon što su se našli nakon što se nisu vidjeli 17 godina. Ali sin se zaljubio u pomajku, 34-godišnju Dawn i par je započeo ljubavnu vezu. Ubrzo su zajedno napustili Andrewa i započeli zajednički život, piše The Sun. Osim toga, ocu je prilikom bijega Andrew ukrao 150 funti, a krađu je priznao pred sucem. Sudskom presudom, tinejdžer mora vratiti sav novac i odraditi 60 sati društvenog rada. 'Od tog vremena, Dawn i Benjamin Smith započeli su nov život u Lincolnu', rekao je John Howard, Benov odvjetnik. Ben je rekao policiji da se vratio u kuću svog oca kako bi uzeo putovnice, a tada je vidio novac i uzeo ga.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Slika nije dostupna strava kod dubrovnika Pomahnitali 44-godišnjak nožem pokušao ubiti maloljetnog sina (13): "Uspio se izmaknuti, ali ima porezotinu na prsima"

Andrew se jučer pokušavao pomiriti s činjenicom da je izgubio Dawn te da je njegov sin kojeg nije dugo vidio osuđen za krađu, pa ga novinari nisu uspjeli pronaći. 'On je dobar čovjek. Veoma je tužno to što se dogodilo', rekao je njegov susjed. Howard kaže kako Ben nije poznavao oca sve dok se nisu vidjeli u lipnju prošle godine. Andrew i Dawn ubrzo su ga primili u svoj dom. Nedugo potom, otac je saznao za vezu između svog sina i supruge, a Ben ga je napustio, povevši Dawn sa sobom. Ni par, kao ni otac, nije želio razgovarati s novinarima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene