Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tinejdžer dječak pronađen u Njemačkoj, koji tvrdi da je živio u šumi pet godina, teško se privikava na 'normalan' život.


Izvor blizak istrazi tvrdi da se tinejdžer, koji priča engleskim jezikom, žali na probleme sa spavanjem te da se želi vratiti u divljinu, piše Daily Mail. I druge komfore, kao što su sapun, tuš i voda, dječak smatra potpuno nepotrebnima.

Vezani članci Timmothy Pitzen (Foto: AFP) "Tinejdžer" koji je tvrdio da je dječak Timmothy zapravo je 23-godišnjak koji je iz zatvora išetao prije samo mjesec dana Policija, ilustracija (Foto: AFP) Dječak (14) koji je nestao prije sedam godina uspio pobjeći otmičarima bodybuilderima?

Poznat je samo kao Ray, a vjeruje se da ima oko 17 godina. Tvrdi da je u šumi, južno od Berlina,  živio najmanje zadnjih pet godina.  Sam se vlastima prijavio 5. rujna, noseći na leđima ruksak, vreću za spavanje i šator.

Ispričao je policiji kako je nedavno pri padu u šumi poginuo njegov otac i kako ga je u šumi sahranio. Tada je krenuo po pomoć, pješačio u smjeru sjevera i tako došao do Berlina.

Usprkos bizarnoj priči, njemačka policija kaže da tinejdžeru vjeruju te da će u šumi potražiti grob njegova oca. Ray je ispričao kako je s ocem otišao živjeti u šumu nakon što je njegova majka Doreen poginula u prometnoj nesreći.