Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živio u šumi pet godina

Tinejdžer iz šume želi nazad u divljnu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžer dječak pronađen u Njemačkoj, koji tvrdi da je živio u šumi pet godina, teško se privikava na 'normalan' život.

Izvor blizak istrazi tvrdi da se tinejdžer, koji priča engleskim jezikom, žali na probleme sa spavanjem te da se želi vratiti u divljinu, piše Daily Mail. I druge komfore, kao što su sapun, tuš i voda, dječak smatra potpuno nepotrebnima.

Pročitajte i ovo Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli" Slika nije dostupna Prozreli ga 'Mladić iz šume' izmislio priču kako bi živio na račun države

Poznat je samo kao Ray, a vjeruje se da ima oko 17 godina. Tvrdi da je u šumi, južno od Berlina,  živio najmanje zadnjih pet godina.  Sam se vlastima prijavio 5. rujna, noseći na leđima ruksak, vreću za spavanje i šator.

Ispričao je policiji kako je nedavno pri padu u šumi poginuo njegov otac i kako ga je u šumi sahranio. Tada je krenuo po pomoć, pješačio u smjeru sjevera i tako došao do Berlina.

Usprkos bizarnoj priči, njemačka policija kaže da tinejdžeru vjeruju te da će u šumi potražiti grob njegova oca. Ray je ispričao kako je s ocem otišao živjeti u šumu nakon što je njegova majka Doreen poginula u prometnoj nesreći. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene