Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznato vrijeme pogreba

Od nestanka prošlo više od tri godine: Tijelo Anne-Cecile Pinel stiglo u Francusku

Anne-Cecile Pinel (Foto: Facebook)
Anne-Cecile Pinel (Foto: Facebook) Foto: Facebook
Tijelo mlade Francuskinje Anne-Cecile Pinel, čiji su posmrtni ostaci pronađeni u siječnju u Hrvatskoj, više od tri godine nakon njezina nestanka, dopremljeno je u Francusku, objavila je u srijedu agencija France presse pozivajući se na bliske prijatelje.

"Pogreb Anne-Cecile će se održati u petak u 14 sati u mjestu Saint-Paul-sur-Isere, gdje živi njezina obitelj. Svi mogu doći", objavili su isti izvori.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje

Tada 23-godišnja studentica, Anne-Cecile Pinel je nestala 21. srpnja 2014., posljednjeg dana festivala elektroničke glazbe Memento Demento pokraj Slunja. Na festivalu se okupilo oko 2000 mladih, većinom stranaca.

Kako je posvjedočila njezina prijateljica, Anne-Cecile je otišla u šetnju, ali se nije vratila. Lovci su 7. siječnja ove godine, nedaleko od mjesta nestanka, pronašli ostatke tijela. Obdukcija je pokazala da se radi o mladoj Francuskinji, te da je vjerojatan uzrok smrti povreda glave. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene