Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugušio ga jastukom

Novinar priznao ubojstvo ljubavnika iz milosrđa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirovljeni BBC-jev voditelj priznao je da je jastukom ugušio svog ljubavnika koji je umirao u teškim bolovima.

70-godišnji Ray Gosling, dobitnik nekoliko nagrada za dokumentarce i poznati borac za prava homoseksualaca, priznao je ubojstvo svog ljubavnika. Naime, ubijeni muškarac je bolovao od AIDS-a i Gosling tvrdi kako ga je ubio da bi mu skratio muke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhvatila ju kamera VIDEO BBC-jeva voditeljica pokazala srednji prst usred emitiranja: "Je*ote, mi ovo moramo plaćati" Slika nije dostupna Nasmijao gledatelje VIDEO Pogledajte malo bolje što to voditelj drži u rukama!

Kad ga je novinarka koja ga je intervjuirala pitala je li mu sada žao, rekao je 'ne, uradio sam pravu stvar'.

O ubojstvu je progovorio iznenada tijekom intervjua za BBC. 'Možda je sada pravo vrijeme da sa svima podijelim tajnu koju čuvam veoma dugo. Jednom sam ubio nekoga. Bio je mlad momak. Bili smo ljubavnici i bio je teško bolestan', rekao je odjednom Gosling.

'Liječnici su rekli da se ništa ne može učiniti. Trpio je strašne bolove i ja sam zamolio liječnika da me na trenutak ostavi nasamo s njim, a kad je izašao iz sobe uzeo sam jastuk i ugušio ga njime. Kad se liječnik vratio u sobu rekao sam samo 'nema ga više'. Niko nikada više to nije spomenuo', ispričao je Gosling ne želeći otkriti gdje se to dogodilo.
'Kada nekoga volite teško je vidjeti ga kako trpi bolove i pati. Moji su stavovi o eutanaziji poput želea – neprestano poljuljani. Imali smo pakt. Ako postane gore, ako bolovi postanu nepodnošljivi i ako nitko ne bude mogao ništa poduzeti u vezi toga, obećao sam mu da ću to napraviti. To je strašna stvar koju trebate staviti pred sebe i prihvatiti je', priča Gosling.

Kada ga je novinaraka pitala zna li mladićeva obitelj da je on zapravo ubijen, odgovorio je 'netko zna, a netko ne, tako je najbolje'.

'Ray je svjestan posljedica svog intervjua. Nije odao nikakve osobne detalje o svom ljubavniku, pa nismo u mogućnosti kontaktirati njegovu obitelj kako bi mogli reagirati. Nisko kontaktirali policiju, ali ćemo naravno surađivati s njima ako pokrenu ikakvu istragu na temelju stvari koje su izrečene tijekom našeg programa', izjavio je kasnije glasnogovornik BBC-ja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene