Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DIO VLAKA VISI NAD PROVALIJOM

FOTO Vlak s 200 putnika iskočio iz tračnica iznad provalije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška nesreća u Alpama - najmanje se jedan vagon survao u provaliju, dok je jedan ostao visjeti na rubu.

Nekoliko vagona putničkog vlaka s oko 200 putnika iskočilo je u srijedu iz tračnica uslijed odrona zemlje kod mjesta Tiefencastel u blizini St. Moritza na jugoistoku Švicarske. Najmanje se jedan vagon survao u provaliju, dok je jedan ostao visjeti na rubu, javlja švicarska nacionalna radio postaja a prenosi BBC.

 

Pročitajte i ovo Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar Rochers-de-Naye tragedija u Alpama Majka s djecom otišla na planinarenje, a onda im se izgubio svaki trag: Pronađeni su mrtvi


Glasnogovornik policije Peter Faerber kazao je da su neki putnici lakše ozlijeđeni, no nije znao točan broj ozlijeđenih. Međutim, portal Swissinfo javlja kako je ozlijeđeno 11 ljudi, od čega pet teže. 

VIDEO Putniku zapela noga između vlaka i perona, pogledajte što su učinili putnici

 


Na mjesto događaja upućeni su spasilački helikopteri, s obzirom da je cestom relativno teško prići lokaciji nesreće dok ronioci pretražuju rijeku.

U vagonu koji je ostao na rubu provalije putnici su navodno u panici trčali u dio koji je ostao na tlu, kako bi svojom masom pokušali spriječiti da i on sklizne u ponor.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene