Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njemačka na nogama

Teroristi htjeli napasti na otvaranju Bundeslige? 'Da, imamo takve indicije'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novu sezonu Bundeslige otvaraju Bayern i Werder 26. kolovoza u Münchenu.

U Njemačkoj je uhićen visokopozicionirani član terorističke skupine Islamske države, javlja Bildt. Uhvaćen je tijekom rutinske policijske kontrole.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Teroristički čin Akcija nakon što je biskup brutalno izboden: Uhićeno sedmero tinejdžera, oglasila se policija Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Informacije o mogućem planiranju terorističkoga napada policiji je dao jedan zatvorenik. Policija je potvrdila kako je uhićena jedna osoba, 24-godišnji izbjeglica iz Sirije, ali nema nikakvih dokaza o planiranju napada.

AFP u međuvremenu prenosi i da su njemačke državne službe na nogama jer su se pojavile informacije da je ugroženo otvaranje nove sezone Bundeslige.

Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Falačkog Porajnja je potvrdio da postoje indicije da je nešto takvo u planu, no nije precizirao koja je od utakmica označena kritičnom. 

Novu sezonu Bundeslige otvaraju Bayern i Werder 26. kolovoza u Münchenu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene