Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj je blizu?

Teorije urote: Pomor je znak apokalipse?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misteriozni pomor životinja diljem svijeta podigao je pravu medijsku buru. Spominje se svašta, od teorija zavjera do predviđanja smaka svijeta.

Pročitajte i ovo Malmö - 4 opsada grada FOTO Izvanredno stanje zbog tri minute: Snajperisti na krovovima, svi strahuju od onoga što bi moglo uslijediti Slika nije dostupna Nema straha od kataklizme 'Je li pomor početak kraja? Nije!'

Jedan od dvojaca teoretičara koji je uvjeren kako je riječ o zavjeri jesu Joseph Watson i Alex Jones koji za pomor 'krive vladu' tvrdeći da je ubila životinje testiranjem tajnog biološkog ili elektromagnetskog oružja. Također, neki spominju i mayanski kalendar po kojima će kraj svijeta uslijediti 21.12.2012.

>> 'Je li pomor početak kraja? Nije!'

>> Uginulo više od dva milijuna ptica, riba i rakova

Misterij je također užario društvene mreže koje su pune razmišljanja 'malih' ljudi.'Možda je vrijeme da počnemo stvarati zalihe hrane' ili 'Zar stvarno mislite da ćemo povjerovati da je ptice ubila buka, a ribe hladna voda', pa do, 'Svi ćemo umrijeti...'

No profesor religije na sveučilištu u Washingtonu Paul Duff nije posebno uzbuđen zbog tajanstvenih smrti životinja. 'Još nije bilo generacije koja nije vikala da je kraj blizu. I kad kraj ne dođe, ljudi samo pomaknu datum unaprijed', komentirao je i nastavio raditi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene