Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na nepoznatoj lokaciji

Tamerlana Carnajeva napokon pokopali, ali ne zna se gdje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tamerlan Carnajev napokon je pokopan, ali policija ne želi otkriti na kojoj lokaciji. Obitelj napadača na Bostonski maraton našla se u problemu jer ga nijedno groblje nije htjelo 'primiti'.

Nakon što se njegova obitelj našla u problemu jer ga nijedno groblje nije htjelo 'primiti', tijelo Tamerlana Carnajeva, napadača na Bostonski maraton, pokopano je na nepoznatoj lokaciji. Objavila je to danas policija u Worcesteru, gradu 40-ak kilometara udaljenom od Bostona, u koji je Carnajevljevo tijelo bilo prebačeno nakon što je ubijen u obračunu s bostonskom policijom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pojedinci su najveća opasnost Obama brani FBI: Prije Bostona su radili sve što su trebali Slika nije dostupna Igrao se s nećakinjom VIDEO Prva snimka na kojoj se Džohara Carnajeva čuje kako govori

>> Nijedno groblje ne želi sahraniti bostonskog bombaša

'Nakon našeg javnog apela, jedna hrabra i suosjećajna osoba nam je pružila pomoć potrebnu za propisno pokapanje preminuloga', stoji u kratkom policijskom priopćenju koje prenosi AP.

Američki istražitelji vjeruju da je Tamerlan zajedno s mlađim bratom Džoharom izveo napad na Bostonski maraton, u kojemu su tri osobe poginule, a više od 260 ih je ozlijeđeno. Džohar je trenutno u zatvorskoj bolnici, a nedavno je optužen za teroristički napad uz upotrebu oružja za masovno uništenje. Bude li na suđenju proglašen krivim, prijeti mu smrtna kazna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene