Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Talibani prijete da će ubiti taoce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talibanski glasnogovornik upozorio je danas da će 22 taoca iz Južne Koreje biti ubijena ako ih afganistanske vlasti pokušaju osloboditi vojnom akcijom.

"Uporaba sile bi značila njihovu smrt", kazao je Qari Mohammad Yousif Ahmadi. On je to izjavio nakon što je zamjenik afganistanskog ministra unutarnjih poslova Munir Mangal rekao da bi taoce u krajnjem slučaju mogli osloboditi nasilnom akcijom.

Pročitajte i ovo Prosvjed Izraelaca Traže prijevremene izbore Tisuće Izraelaca na ulicama prosvjeduju: "Vlada žrtvuje taoce i jača Hamas" Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje uhićena je Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..."

"Razgovori su u tijeku, nadamo se da ćemo riješiti stvar mirnim putem, ali ako ne bude drugog načina naravno da je vojna akcija krajnje sredstvo da se to riješi", izjavio je Mangal.

Južnokorejski humanitarci oteti su 19. srpnja a jedan od njih u međuvremenu je ubijen. Talibani za njihovo oslobađanje traže puštanje svojih suboraca iz zatvora

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene