Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zaposlenici pobjegli na krov

Lokalni mediji javljaju da je talačka kriza u Montrealu lažna uzbuna, policija evakuirala zgradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Montrealu je navodno u tijeku talačka kriza u zgradi gdje se nalazi središte računalne kompanije Ubisoft

Policija je ogradila ulicu Saint-Laurent u Montrealu, a ne terenu su i specijalne snage. Za sad nema službene potvrde o tome što se dogodilo, ali RT javlja o talačkoj krizi i kompleksu gdje se nalaze kanadski uredi računalne tvrtke Ubisoft.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni

Na terenu je desetak specijalaca, a iako se isprva govorilo da otmičari traže otkupninu, lokalni mediji doznaju da je navodno riječ o lažnoj uzbuni nakon prijetećeg poziva.

Dio zaposlenika navodno je pobjegao preko krova zgrade.

Policija Montreala objavila je na Twitteru upozorenje građanima da izbjegavaju područje ulice Saint-Laurent i St-Viateur. Nešto kasnije su objavili i da u zgradi zasad nije pronađena prijetnja, a počeli su evakuirati zaposlenike. 

Tvrtka inače zapošljava gotovo 4 tisuće ljudi, no zbog pandemije većina trenutno radi od kuće. 

Osnovana 1997 kao kanadska podružnica francuskog gaming diva, Ubisoft Montreal stoji iza popularnih igri kao što su ‘Prince of Persia: The Sands of Time,’ the ‘Assassin’s Creed’ serije, ‘Far Cry’ i ‘Watch Dogs’.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene