Vozač taksija izgubio je kontrolu nad automobilom i sletio s autoceste točno u procjep u stijeni na visini od oko 180 metara. Poginulo je troje ljudi.


Bolivijski vozač izgubio je kontrolu na autocesti i taksijem sletio u pprocjep u stijeni. Pri slijetanju je poginulo troje ljudi, a troje ih je, uključujući i 24-godišnjeg vozača, preživjelo.

Vezani članci Vozač automobila zabio se u stup javne rasvjete, stup pao na pješakinju - 8 Bizarna nesreća u Požegi: Autom se zabio u stup koji je pao na pješakinju Autobus u Boliviji, ilustracija Stravična nesreća u Boliviji: Autobus sletio u provaliju, poginule najmanje 34 osobe

Jedan od preživjelih putnika uspio je nazvati pomoć, pišu lokalni mediji. Spašavanje je potrajalo nekoliko sati zbog teško dostupnog mjesta nesreće.

Liječnica je ispričala kako joj je vozač kazao da je s dugogodišnjim prijateljima cijelu nedjelju slavio pobjedu na nogometnoj utakmici, a u ponedjeljak ujutro su krenuli kući. Navodno su naletjeli na kamen i na taksiju je pukla guma.