Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očev leš bacio u septičku jamu

Tajio očevu smrt da bi primao mirovinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija Sremske Mitrovice slučajno je otkrila 33-godišnja Dragana Perića koji je mrtvog oca ubacio u septičku jamu i prijavio njegov nestanak samo da bi mogao primati njegovu mirovinu. Istraga i obdukcija utvrdit će je li sin ubio oca.

Istražni sudac i policija ušli su u Belegiš, u Ulicu Srete Adamovića 23, i iz septičke jame nakon pet godina izvukli itjelo 71-godišnjeg Stojana Perića, piše Mondo.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zvonimir Rusjan - 3 Užasna situacija SKANDALOZNO Zvonimir je 11 godina bez mirovine zbog nevjerojatnog razloga: "Vjerojatno čekaju da umrem..." Ilustracija (Printscreen Infomer) ZBOG 50.000 EURA Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu

U međuvremenu, Dragan Perić, primao je očevu mirovinu navodno računajući da će se 'tata vratiti kući'.

Slučaj se počeo razotkirivati kada je u Belegišu uhićena skupina lopova koja je po okolici provaljivala u vikendice i odnosila sve vrednije stvari. U toj grupi nalazio se i Dragan.

On nije znao zbog čega je uhićen, pa kada su mu lisice stavljene na ruke mislio je da je to zbog bacanja očeva tijela u spetičku jamu. 

Poslan je na poligrafsko ispitivanje gdje je policiji priznao da je oca sahranio u septičku jamu u dvorištu kuće u kojoj živi sam. Priznao je da je to učinio kako bi primao očevu mirovinu na koju inače nema pravo. 

'Ali, nisam ubio oca! Umro je prirodnom smrću! Zato sam i nestanak prijavio policiji', opravdavao se na policijskom saslušanju Dragan Perić.

Potraga za Stojanom Perićem trajala je punih pet godina. Prije potrage sin je, uz izjavu dvoje svjedoka, počeo primati očevu mirovinu. No, seljani su posumnjali da je Dragan kriv za očevu nestanak kako bi se dokopao mirovine.

U dvorištu kuće u Ćikovačkom naselju u Belegišu eshumirani su posmrtni ostaci Stojana Perića. Na potezu su sada vještaci koji će obdukcijom utvrditi je li Stojan umro nasilnom ili prirodnom smrću. Tek tada će se znati za što će Dragan biti osumnjičen, za ubojstvo ili prikrivanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene