Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Njemačkoj 225 slučajeva

Tajanstveni snajperisti pucaju na nove automobile

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan ili više tajanstvenih snajperista u zadnjih je 15 mjeseci pucalo na nove automobile utovarene na kamione u Njemačkoj, Belgiji i Nizozemskoj, rekla je njemačka policija.

Od srpnja 2008. do listopada 2009. policiji je prijavljeno 225 slučajeva samo u Njemačkoj, a u pucanju na automobile nitko nije ozlijeđen. Savezna policija u Wiesbadenu je izvijestila da ne postoji obrazac u napadima, nije poznato koji je kalibar oružja uporabljen, a detektivi nisu sigurni love li jednu osobu ili skupinu.

Pročitajte i ovo Ilustracija oglušivali su se Pucao pa prijetio smrću policajcima: Djeca bježala i skrivala automatsku pušku!?! Slika nije dostupna remećenje javnog reda i mira Prijavljeni jer su pijani pucali iz automatske puške i plinskih pištolja

'Sva prostrijeljena vozila bila su sasvim nova, no nema prepoznatljiva pokazatelja u nekoj marki, stilu i cijeni', rekao je istražitelj njemačke policijske agencije koja od sredine kolovoza koordinira prekogranični lov na odgovorne.

Vozači kamiona štetu uglavnom primijete kad istovaruju automobile s kamiona i ne mogu se sjetiti pucnjeva. 'Nije problem samo gubitak automobila', kaže se u izjavi policije. 'Pucanje je krajnje opasno za vozače kamiona i druge u prometu', upozoreno je. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene