Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivan Sztojka, jedan od osumnjičenih za ubojstvo Mariana Cozme, predao se noćas oko 2:30 policiji navodno zbog straha za vlastiti život i živote svoje obitelji i trenutno se nalazi u pritvoru u Veszpremu.


Nakon ubojstva Cozme spekuliralo se kako kako je Sztojka pobjegao u Italiju ili da se skriva u Rumunjskoj. Neki su svjedoci tvrdili kako su ga vidjeli u nekim mađarskim bolnicama. 

Agencija MTU jučer je javila kako je Sztojka majci poslao pismo u kojem tvrdi da je nevin te da se samo našao na krivom mjestu u krivo vrijeme. 'Nisam ubio Cozmu', napisao je Sztojka majci. U policijsku postaju u Veszpremu došao je u pratnji odvjetnika.

Vezani članci Stipe i Matea Mandalinić (Foto: Instagram) Stipe Mandalinić iznenadio objavom na Instagramu: Uskoro stiže najljepši poklon za prvu godišnjicu braka Antonio Halili (Foto: AFP) Upucan snajperom: Ubijen kontroverzni gradonačelnik čiji je potez razbjesnio mnoge kriminalce

>> Cozmina djevojka: Ubili su ga pred mojim očima

>> Povećana nagrada, Sztojku traže po bolnicama

>> Pešić: Došli su mi iza leđa, nisam ih vidio

>> VIDEO: Cozmino tijelo stiglo u uplakanu Rumunjsku 

>> 'Tek smo mu kupili stan, a sad moramo grob'

>> Šešum progovorio: Sačekali su ga i izboli

Prema nekim informacijama Sztojka se predao radi pritiska javnost, tj. prijetnji da će biti eliminiran, a njegova obitelj izopćena iz romskog klana.

Marijan Cozma bit će pokopan danas na gradskom groblju Piperi u Bukureštu.