Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Švicarski par tvrdi da je misteriozni 'dječak iz šume' njihov unuk.


Neimenovani par pristao je na DNK analizu kako bi dokazali da je Ray, koji tvrdi da je zadnjih pet godina živio u šumi, njihov unuk, piše Daily Mail. Tvrde da su obavijestili švicarsku policiju čim su ugledali Rayevu fotografiju u novinama.

Vezani članci Njemačka policija, ilustracija (Foto: Arne Immanuel Bänsch / dpa / AFP) Hrvat izrešetao pripadnike crnogorske mafije? Među osumnjičenima i naš bivši kickboxer Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle čestitao kćeri na rođenju djeteta koje vjerojatno nikad neće vidjeti

O ovom raspletu događaja nema službenog komentara od berlinske policije. Prije dva tjedna, policija i socijalna služba počela je sumnjati da je priča od Raya lažna te da su njegovi motivi mutni. Ukoliko se dokaže da je Ray iz Švicarske, njemačke vlasti odmah će ga deportirati.

17-godišnjak se prije mjesec dana pojavio u policijskoj postaji u Berlinu tvrdeći da je zadnjih pet godina proveo u šumi. Tečno govori engleski dok na njemačkom zna svega nekoliko riječi. Socijalni radnici kažu da se radi o plahom, ljubaznom dječaku koji voli gledati TV i kuglati.

Interpool provjerava nestale osobe po svim europskim zemljama, a sumnja da Ray nešto skriva pojačala se nakon njegovog odbijanja objavljivanja vlastite fotografije i slanja poruke pomoću koje bi se pronašla njegova obitelj.