Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupci u šoku

"Odjednom sam čuo lomljavu": Sa stropa trgovačkog centra pali božićni ukrasi, ozlijeđeno šest osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest osoba je ozlijeđeno, od kojih jedna teže, u padu stropnih božićnih ukrasa u trgovačkom centru u Švicarskoj. Svjedoci su ispričali kako se čula lomljava te kako su u šoku, a mjesto nesreće preplavila su vozila hitne pomoći kojima je u pomoć priskočio i jedan spasilački helikopter.

Šestero kupaca u trgovačkom centru na istoku Švicarske ozlijeđeno je u subotu kada su se sa stropa srušili božićni ukrasi, priopćila je policija. Srušili su se nosači na kojima su bile velike kugle u boji i drugi božićni ukrasi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

Izgred se dogodio u subotu poslijepodne u trgovačkom centru Mythenu, u Ibachu, u kantonu Schwyzu, rekla je područna policija, dodajući na Twitteru da je šest osoba ozlijeđeno i zgrada evakuirana. Švicarska glasila pišu da su ukrasi pali u dijelu trgovačkog centra gdje se održavao božićni sajam.

"Odjednom sam čuo lomljavu", rekao je kupac, prenosi mrežna stranica Blick daily. "Ljudi su bili u šoku".

Na fotografijama objavljenim u mjesnom listu Bote der Urschweiz vidi se velik broj vozila hitne pomoći na mjestu nesreće i spasilački helikopter koji nadlijeće centar. Glasnogovornik policije Florian Grossman rekao je za list da su ozlijeđeni prevezeni u bolnice u okolici.

Teško ozlijeđena osoba prevezena je u bolnicu u drugom dijelu Švicarske, objavila je novinska agencija ATS.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene