Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna ploča

Svećenik upozorava - 'Ovo nemojte koristiti. Opasno je!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svećenik s iskustvom u egzorcizmu upozorava ljude da budu oprezni pri igranju s pločom za prizivanje duhova tijekom božićnog razdoblja.

Prizivanje duhova i egzorcizam oduvijek su golicali maštu ljudi. Mnogi od njih koristili su ploču za prizivanje duhova, poznatu i kao 'Ouija', kako bi isprobali mogućnost komuniciranja sa svijetom duhova.

Upravo je posljednjih dana modernija verzija ove ploče pravi hit koji je sve traženiji kao božićni poklon. Tome je doprinio i najnoviji film 'Ouija' koji se odnedavno može pogledati u kinima.

No, katolički svećenik iz Dublina, koji je želio ostati anoniman, za Irish Independent je progovorio o opasnosti korištenja ove ploče tijekom božićnog razdoblja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Fra Stjepan Brčina Opleo i po muškarcima VIDEO Pogledajte govor franjevca: "Ona od sebe napravi mačku idola da pola sela trči za njom. Dečki, važno je da ste oprezni, da vam se svašta ne podvali"

ŠOKANTAN VIDEO Djevojka postala opsjednuta nakon igre prizivanja duhova

'Lako je otvoriti zle duhove, ali vrlo ih se teško riješiti. Ljudi, pogotovo mladi i tinejdžeri, skloni su eksperimentiranju s Ouija pločom. No, vrlo su naivni pritom ako misle da stupaju u komunikaciju samo s dušom preminule voljene osobe', tvrdi svećenik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene