Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ahmadinedžad u Dohi:

'Svaki napad na Iran završit će uništenjem Izraela'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad upozorio je da bi se svaki napad na njegovu zemlju završio 'uništenjem' Izraela, u izjavi u Dohi, kamo je doputovao u kratak posjet.

'Svaki čin napada na Iran imao bi za posljedicu uništenje cionističkog režima (Izraela)', rekao je novinarima iranski predsjednik koji se treba sastati s katarskim emirom, šeikom Hamadom ben Kalifom al-Tanijem.

Pročitajte i ovo Olaf Scholz Duboko zabrinuti Nižu se osude iranskog napada na Izrael: "Ovo je novi korak u destabilizaciji regije" Iran lansirao stotine dronova i projektila na Izrael Odgovor na napad VIDEO/FOTO Obaranje iranskih letjelica: Pogledajte kako je noćas izgledalo nebo nad Izraelom

Iranski režim, zakleti neprijatelj Izraela, kojemu redovito prijeti uništenjem, podupire islamistički pokret Hamas koji je na vlasti u Pojasu Gaze i protivi se bilo kakvoj nagodbi sa židovskom državom.

>> Ahmadinedžad: U slučaju napada imat ćemo planetaran odgovor

>> Ahmadinedžad: Više nema razloga za postojanje Izraela

Izrael nikada nije isključio vojno rješenje u iranskom nuklearnom pitanju. Zapadne zemlje i Izrael sumnjaju da Teheran pod izlikom miroljubivog programa želi proizvesti atomsko oružje, što Iran niječe. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene