Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kakav govor tijela

Ne znate ruski? Ni ne trebate, svejedno će vam sve biti jasno: Pogledajte susret Putina i Lukašenka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin i bjeloruski vođa Aleksandar Lukašenko sastali su se u Sočiju. Za razumijevanje susreta ne trebate znati ni slovo ruskog jezika jer sve otkriva govor tijela.

Ruski predsjednik Vladimir Putin i bjeloruski vođa Aleksandar Lukašenko dogovorili su da će Moskva povući vojnu pričuvu koja je raspoređena na granici s Bjelorusijom. Dvojica čelnika sastala su se u ruskom ljetovalištu Sočiju. Lukašenko se suočava s masovnim prosvjedima građana koji smatraju da su predsdjednički izbori početkom kolovoza namješteni, pa je došao po Putinovu podršku.

Pročitajte i ovo Aleksandar Lukašenko Nema mira Lukašenko prijeti Poljskoj napadom vagnerovaca: "Ne bih ih želio premjestiti na zapad'' Ilustracija Nedaleko od Minska Grupa Wagner gradi bazu? Satelitske snimke otkrile neobično gradilište u Bjelorusiji

''Govor tijela u ovom slučaju kazuje više nego ruski jezik'', napisao je poznati švedski diplomat Carl Bildt koji je na svom profilu na Twitteru objavio video.

 

 

Na snimci se vidi da Putin i Lukašenko sjede na pristojnoj udaljenosti. Dok je bjeloruski vođa okrenut prema ruskom predsjedniku i zdušno objašnjava svoje probleme, Putin je udobno zavaljen u svoju fotelju. Tek u nekoliko navrata pogleda Lukašenka. Više je pozornosti obratio na svoje cipele. Malo je vježbao gležnjeve, malo popravio kravatu i češkao se po glavi. Nije progovorio. Minuta videa jasno je pokazala odnos snaga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene