Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno ubojstvo u Srbiji

Suprugu ugušio mandarinama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznimno bizaran slučaj ubojstva dogodio se u srpskom mjestu Ruma, gdje je 86-godišnji Spasenija M. svoju isto tako 86-godišnju suprugu Stanu, ugušio mandarinama.

Da je odgovoran za smrt svoje supruge, obdukcijom je utvrdio Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu i ne samo to, već da je to učinio znajući kako njegova žena ne može progutati ništa osim pasirane hrane, piše Blic. Okružno tužiteljstvo u Sremskoj Mitrovici protiv Spasenija je podiglo optužnicu za ubojostvo s predumišljajem.

Pročitajte i ovo Mandarine - 3 Prerano ubrano Omiljeno jesensko voće već je u prodaji, no postoji problem: "Može dobiti boju, ali ne može šećer" Dolina Neretve Narančin trnoviti štitasti moljac Potvrđen nalaz štetnog kukca kod Opuzena, iz resornog ministarstva objavili što će se sve morati učiniti

Ovaj bizaran događaj zbio se još 7. veljače u Gerontološkom centru 'Srem', a bračni par tamo se preselio prije više od deset godina, no prema pisanju Blica, između njih su često izbijale svađe, od kojih se Stana razboljela te prebačena u dio centra namijenjen najtežim bolesnicima. Povrh svega, Spaseniju je bilo zabranjeno prilaziti i hraniti suprugu, no on je iskoristio odsutnost njegovateljice te suprugu otišao nahraniti oguljenim mandarinama, uslijed čega se nesretna žena ugušila samo nekoliko minuta poslije.

Tijekom istražnog postupka protiv Spasenija, neuropsihijatri su utvrdili kako je on bitno smanjene uračunljivosti, ali da je sposoban odgovarati za počinjeno ubojstvo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene