Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šutio zbog mirovine

Suprugino tijelo više od desetljeća držao u zamrzivaču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Allan Dunn susjedima je rekao kako mu je supruga u staračkom domu. Nakon njegove smrti otkriveno je da je njezino tijelo više desetljeća držao u zamrzivaču u stanu.

Allan Dunn imao je 86 godina kada je počinio samoubojstvo. Od toga je prošlo čak 10 mjeseci dok je sud odobrio ulazak u stan koji su Allan i njegova supruga unajmili. Kada su Carol Kingsbury i njezina sestra ušle u stan imale su što nanjušiti, a potom u vidjeti. U zamrzivaču u hodniku pronašle su tijelo. 

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..." U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 13 Ubijena žena Policija o ubojstvu na Srednjacima: "Jedna je osoba pod našim nadzorom"

Istražitelji vjeruju kako se radi o njegovoj supruzi Margaret te da je tijelo držao u zamrzivaču kako bi mogao i dalje dobivati njezinu mirovinu. Pretpostavljaju kako je umrla 2000. godine prirodnom smrću.

'Nikada nije dao ni naslutiti da se takvo nešto dogodilo. Pojma nismo imali da je sposoban za nešto takvo', kazala je Carol Kingsbury.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene