Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sumnjivi paketić pod Jovanovićevim autom nije bio bomba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradska policija objavila je u petak kasno navečer kako je odstranila napravu koja je podmetnuta pod automobil predsjednika opozicijske Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića. Policija ističe kako se radilo o bezopasnom paketiću omotanom žicom.

Policija je intervenirala jer se u prvi mah sumnjalo kako se radi o podmetnutoj bombi. Sumnjivi paketić ispod parkiranog džipa Čedomira Jovanovića prvi je primjetio šef osiguranja beogradskog restorana 'Mitologija'. Odmah je obaviještena policija i pozvana protuteroristička ekipa MUP-a Srbije.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

'Pronašli smo paketić koji je bio omotan žicom, a u njemu se nalazio mokar crveni prah. U paketiću nije bilo detonatora. Po našem mišljenju ova naprava nije mogla eksplodirati', izjavio je glasnogovornik policije Rodoljub Milović za tv-postaju B92.

Čedomir Jovanović bio je bliski suradnik ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića. Na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji koji će se održati u nedjelju, 21. siječnja, Jovanović predvodi koaliciju koju čine njegov LDP, Građanski savez Srbije Nataše Mićić, Socijaldemokratska unija Žarka Koraća te Liga socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene