Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlostavljanje?

Beba primljena u bolnici s teškim prijelomima - roditelji ju prebili?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad je 14-mjesečni dječak primljen u bolnicu s prijelomom ključne kosti i brojnim hematomima, liječnici su odmah posumnjali u zlostavljanje.

U Opću bolnicu u Jagodini zaprimljen je 14-mjesečni dječak s prijelomom desne podlaktice i brojnim hematomima po cijelom tijelu. Liječnici daju sve od sebe kako bi dijete izvukli iz kritične situacije, piše Kurir.

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

'Majka djeteta (17) tvrdi da su ozljede nastale od pada djeteta. Mi nemamo nikakve anamnestičke podatke o tome, ali toliko ozljeda ne može nastati od pada', rekao je dr. Darko Miletić.

Dijete je bilo ozlijeđeno i prije mjesec dana, bila mi je slomljena natkoljenična kost, zbog čega se probudila sumnja u zlostavljanje djeteta. 'Najblaže rečeno, o djetetu se ne vodi računa kako bi trebalo', dodaje Miletić.

Osam činjenica o nasilju nad djevojčicama koje će vas zgroziti!

Policija je saslušala dječakovu 17-godišnju majku i 45-godišnjeg oca, a protiv njih za sad nije podignuta prijava za zlostavljenja djeteta.

Otac, Zoran Bojović, rekao je kako je u petak kad je došao s posla vidio da dječak ima podljev ispod oka te da mu je supruga rekla da se nažuljao na dudu varalicu. 'Ja sam joj povjerovao, ali ipak sam ga odveo kod liječnika koji su rekli da ima prijelom ključne kosti pa su mu stavili gips i zadržali ga u bolnici', rekao je Bojović.

Dodao je i kako je šokiran što policija i liječnici misle da je dječak žrtva nasilja u obitelji. 'Jelena je mlada i možda se ne snalazi najbolje s djetetom, ali ne vjerujem da ga je tukla. Ja svog sina nikad ne bih povrijedio. On je predivna i vesela beba', kaže Zoran.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene