Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđeni i policajci

Sukobila se plemena lukovima i strijelama, dvoje mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe poginule u sukobu lukovima i strijelama za kojima su posegnuli pripadnici dva indonezijska plemena. Strijele su pogodile i četiri policajca koji su pokušali smiriti situaciju.

Dva su pripadnika plemena ubijena kada su se skupine naoružane lukovima i strijelama sukobile u indonezijskom rezervatu Papua, priopćila je policija. Jedna je osoba teško ozlijeđena, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Džakarta Velika promjena Džakarta više neće biti glavni grad Indonezije: Gradi se novi grad, poznato i njegovo ime i gdje će se nalaziti Aleksandar Vučić "Mali Rusi" Vučić: "Srbija se naoružava da razni patuljci ne bi umislili da joj ponovo mogu otimati teritorij"

Osim članova plemena, strijelama su ranjena i četiri policajca, a njihova vozila su spaljena. U tragičnom sukobu sudjelovalo je 500 muškaraca, pripadnika dva suprotstavljena plemena.

'Dvije su osobe poginule i jedna je u teškom stanju', rekao je Syamsul Ridwan, zapovjednik policije u distriktu Mimika. 'Pogođeni su strijelama, ali moramo pričekati autopsiju kako bismo točno utvrdili uzrok smrti', dodao je Ridwan.

Poginuli muškarci su iz Kampung Harapan. Stanovnici tog plemena često se sukobljavaju sa stanovnicima Kampung Amole. Posljednji su se puta oružja latili 6. lipnja nakon smrti člana plemena u prometnoj nesreći, a ovo nasilje je vjerojatno povezano s tim incidentom, smatra Ridwan.

Policija nije bila u mogućnosti kontrolirati situaciju jer su bili brojčano nadjačani muškarcima naoružanim strijelama, izvijestili su u policiji.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene