Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukobi u Jeruzalemu

Palestinci gađali policiju kamenjem, Izraelci uzvratili šok granatama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deseci maskiranih mladih Palestinaca kamenjem su gađali policajce u istočnom Jeruzalemu, a izraelske snage uzvratile su šok granatama.

Palestinci su se u petak sukobili s izraelskom policijom u Jeruzalemu, dva dana nakon što se Palestinac automobilom zabio u putnike na tramvajskoj postaji u gradu.

Pročitajte i ovo Civili u Gazi Užas u Gazi Tenkovi pucali, a kamioni gazili stotine civila: Stravičan napad na gladne Palestince izazvao reakcije diljem svijeta Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku

Tromjesečna beba poginula je u tom incidentu u srijedu, a policija je ubila napadača. Izraelci kažu da je bio povezan s palestinskim terorističkim skupinama, što opovrgava njegova obitelj tvrdeći da se radilo o nesreći.

Deseci maskiranih mladih Palestinaca kamenjem su gađali policajce u istočnom Jeruzalemu, a izraelske snage uzvratile su šok granatama.

Izrael je u petak ograničio pristup džamiji al-Aksa kako bi spriječila nasilje.

Dan nakon napada u kojem je ubijena beba, primjenjuje se nulta toleranciju prema neredima

Napetosti u istočnom Jeruzalemu porasle su posljednjih tjedana nakon što su Židovi nastavili s doseljavanjem na većinski palestinska područja.

Židovski doseljenik iz Zapadne obale pregazio je ovoga tjedna dvije palestinske djevojčice, usmrtivši jednu od njih. Izraelska policija izvijestila je da se radilo o prometnoj nesreći. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene