Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi detalji

Sudski istražitelji: 'Strauss-Kahn je bio glavni za organiziranje seks orgija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ga sud proglasi krivim za organiziranje seks orgija, nekad perspektivni političar mogao bi završiti u zatvoru i do 10 godina!

Istražni suci odlučili su na sud vratiti slučaj 'Carlton' zato jer smatraju kako je bivši direktor MMF-a, Dominique Strauss-Kahn bio 'glavni' na seks zabavama koje su se organizirale, donosi fracuski dnevni list Le Figaro.

>> Dominique Strauss-Kahn mogao bi postati savjetnik u vladi Srbije

Pročitajte i ovo Ilustracija Sud rekao mišljenje Majka otišla s društvom u provod i sina s invaliditetom ostavila samog kod kuće: "Imao je opekline od sunca, ubode i bio je uplašen" Filip Zavadlav Od Nobelove nagrade do hipija VELIKA GALERIJA Cirkusom počeo, cirkusom završio: Pogledajte u kakvom je izdanju Filip Zavadlav dočekao presudu

Iako Strauss-Kahn tvrdi kako nije znao da su žene na brojnim zabavama prostitutke, istražni suci smatraju suprotno - ne samo da je znao da im je plaćeno da budu na tim zabavama već su se zabave organizirale na temelju toga kad i koji grad bi Kahn posjećivao.

'Sve je ovisilo o njemu i njegovim obvezama. Zabave bi se organizirale ovisno o njegovim sastancima i mjestima na koja putuje', stoji u dokumentima do koji su došli novinari Le Figara.

Ako ga sud proglasi krivim, nekad perspektivni političar mogao bi završiti u zatvoru i do 10 godina te platiti više od milijun eura novčane kazne, pišeFrance24.com.

Podsjetimo, ovaj političar nekad je bio potencijali kandidat za predsjednika Francuske, a ostavku na mjesto predsjednika MMF-a dao je 2011. godine nakon što ga je sobarica optužila za seksualno zlostavljanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene