Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudac upozorio policiju

'Nije šala, pedofil kojeg tražite je radioaktivan'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za osumnjičenim pedofilom nakon što se nije pojavio pred sudom. Vijest sama po sebi ne bi bila ništa spektakularno da sudac nije upozorio policiju da bi bjegunac mogao biti radioaktivan.

Naime, 42-godišnji ravnatelj škole Thomas Leopold, liječi se od tumora štitnjače i nedavno je primio terapiju u obliku velike količine radioaktivnog joda te se strahuje da bi mogao biti radioaktivan, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Pedofilija - 2 Određen istražni zatvor Učitelju prijavljenom za zlostavljanje djece policija je pratila mobitel: Javnosti je poznat u kulturnim i crkvenim krugovima Ilustracija Novo istraživanje Prvi pacijenti primili revolucionarni tretman: "Koristimo imonuloški sustav pacijenta za borbu protiv zloćudne bolesti"

'Ovo nije šala. Molim da policijski službenici budu upozoreni da bi, kada ga pronađu i uhite, bjegunac mogao biti radioaktivan', rekao je sudac John price.

Leopolda se sumnjiči za skidanje dječjeg pornografskog materijala s interneta, a prvi puta je bio uhićen još 2006. godine. Nakon toga platio je jamčevinu i pobjegao u Irsku. Ponovno je uhićen u veljači, ali je zbog liječenja pušten na slobodu. Terapiju je primio šest dana prije nego se trebao pojaviti na sudu. Količine radijacije koje bi mogle 'isijavati' iz Leopolda su male, ali mogu biti štetne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene