Dok studira medicinu 23-godišnja Maja Pavlović sudjeluje na natjecanjima ljepote. Jednog dana htjela bi biti ministrica.


Maja Pavlović, 23-godišnja studentica medicine iz Čačka, 'kardiologinja je koja slama srca', napisao je o djevojci britanski Daily Mail nakon što je osvojila medalju na bikini natjecanju u Španjolskoj.

Vezani članci Autobusna nesreća, očevid, ilustracija (Foto: Arhiva/Dusko Jaramaz/PIXSELL) 15 ljudi ozlijeđeno u prevrtanju autobusa u Srbiji, dvoje ima teške ozljede Aleksandar Vučić na predstavljanju novih helikoptera (Foto: Srdjan Ilić/PIXSELL) - 3 Vučić zadovoljan šopingom: "Jasno vam je zašto ih zovu vražjim kočijama"

Buduća, nada se, kardiologinja je članica Socijalističke partije Srbije i vijećnica Gradske skupštine Čačka, a za Telegraf je priznala da se jednog dana vidi na poziciji ministrice sporta.

Definitivno najljepša hrvatska političarka!

Maja je trenutno na petoj godini medicine u Kragujevcu. Dok se školuje da postane vrsni kardiolog osvaja titule na natjecanjima u bodybuildingu i fitnessu. Trenutno se priprema za Svjetsko prvenstvo koje će se u listopadu održati u Kanadi.

Kaže da okolina pozitivno reagira na njezin izgled - djevojke je često pitaju za savjet, a muškarcima se njezin izgled sviđa. Kada su u pitanju pacijenti seksi političarke, oni se žele namjerno razboljeti samo da dođu do nje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook