Dok studira medicinu 23-godišnja Maja Pavlović sudjeluje na natjecanjima ljepote. Jednog dana htjela bi biti ministrica.


Maja Pavlović, 23-godišnja studentica medicine iz Čačka, 'kardiologinja je koja slama srca', napisao je o djevojci britanski Daily Mail nakon što je osvojila medalju na bikini natjecanju u Španjolskoj.

Vezani članci Koronavirus u Srbiji Srbija ulazi u crnu korona zonu: Imaju više od 1000 zaraženih na 100 tisuća stanovnika. Slovenija i Hrvatska im blizu Koronavirus u Srbiji Crni rekord kod susjeda: U Srbiji zaraženo još 7579 osoba, preminuo 41 pacijent

Buduća, nada se, kardiologinja je članica Socijalističke partije Srbije i vijećnica Gradske skupštine Čačka, a za Telegraf je priznala da se jednog dana vidi na poziciji ministrice sporta.

Definitivno najljepša hrvatska političarka!

Maja je trenutno na petoj godini medicine u Kragujevcu. Dok se školuje da postane vrsni kardiolog osvaja titule na natjecanjima u bodybuildingu i fitnessu. Trenutno se priprema za Svjetsko prvenstvo koje će se u listopadu održati u Kanadi.

Kaže da okolina pozitivno reagira na njezin izgled - djevojke je često pitaju za savjet, a muškarcima se njezin izgled sviđa. Kada su u pitanju pacijenti seksi političarke, oni se žele namjerno razboljeti samo da dođu do nje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook