Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Surfali na vlaku u podzemnoj

Kobna bizarna zabava moskovskih studenata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica studenata poginula su u Moskvi u noći s nedjelje na ponedjeljak dok su se vozila na krovu vlaka u podzemnoj željeznici, rekao je policijski izvor.

Tijelo jednoga mladića nađeno je na krovu vlaka, a drugoga na pruzi. Pretpostavlja se da su mladići poginuli pošto su odbačeni na krov tunela. 'Tijelo 19-godišnjeg studenta fakulteta turizma nađeno je oko ponoći na krovu prvog vagona vlaka kad je stigao na kolodvor Kijevskaja', rekao je izvor i dodao da je mladić umro od posljedica višestrukih prijeloma.

Tijelo drugog mladića, studenta pedagoškog fakulteta otkriveno je u otprilike isto vrijeme na tračnicama u podzemnoj željeznici između postaja Kuncevskaja i Pionerskaja. On je također umro od posljedica teških ozljeda. Istraga je u tijeku.

Po službenim statistikama u moskovskom metrou svake godine pogine 150 do 300 osoba. (Hina)

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Ilustracija Putnicima nije smiješno Neviđena greška strojovođe vlaka zvuči kao da je ispala iz vica: "Ovo se nikad nije dogodilo"

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene