Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojavile se snimke

Zapaljena školjka, razvaljeni štokovi, daske po krovu...: "Ne znam jesu li naši ili iz Srbije"

Studenti u hotelu u Ohridu
Studenti u hotelu u Ohridu Instagram
Aktualno Galerija Studenti u hotelu u Ohridu Studenti u hotelu u Ohridu Foto: Instagram Zapaljen WC u hotelu u Ohridu Zapaljen WC u hotelu u Ohridu Foto: DNEVNIK.hr Martin Stojčević Martin Stojčević Foto: DNEVNIK.hr +0 Miloš Paloc Galerija 1/4 >>
Iz ohridskog hotela šokantna snimka demoliranog inventara nakon što su u njemu boravili studenti kineziologije iz pet država bivše Jugoslavije. I tu počinje zaplet - studenti iz svih država tvrde - nismo mi. Tko god bio - ne služi mu na čast.

Zahodska školjka koja izgleda kao da je bila zapaljena, razvaljeni štokovi, razbijeno staklo, boce, limenke i daske po krovu... Tako je izgledao ohridski hotel kad su ga napustili studenti kinezioloških fakulteta iz cijele regije.

Od više od tisuću studenata kineziologije najviše je bilo zagrebačkih kifovaca, zato ih se i proziva, pretpostavlja njihov predstavnik, koji osuđuje divljaštvo pojedinaca.

Martin Stojčević, predsjednik studentskog zbora KIF-a, komentirao je slučaj za Dnevnik Nove TV.

"Definitivno se ograđujem od bilo čega jer tamo je bilo 1230 studenata iz svih zemalja bivše Jugoslavije. Mislim da nije potrebno pričati o tome kao da je jedna grupa, odnosno jedan fakultet napravio, nego su to pojedinci. Znači, jedan posto je došao raditi probleme. Ne znam jesu li naši ili je Srbija ili je Bosna i Hercegovina, definitivno mogu biti od bilo kud", poručio je.


Isto ponavljaju i studenti iz Beograda, ali i oni iz Mostara, koji nisu htjeli pred kameru. Neki su nam tek poslali fotografije hotelske usluge, kojom očito nisu bili zadovoljni.

"Kada je toliki broj prisutan, uvijek će postojati šačica ljudi koja će, nažalost, praviti štetu. Svaki fakultet će se obračunati s njima na lokalu, dok će ostali studenti koji su bili prisutni tu ponijeti sa sobom samo lijepe uspomene", rekao je Miloš Paloc, član organizacije Difovijade.

Pročitajte i ovo Cagliari Na poslovnom putu Poljski načelnik u Italiji pao s prozora i preminuo: Je li riječ o nesretnom slučaju?

Vlasnik ohridskog hotela u kojem su studenti boravili od srijede do nedjelje na naše se pozive nije javljao, a studenti tvrde da je šteta podmirena.

"Naime, kad smo dolazili u hotel, svaki je student morao dati 20 eura u slučaju štete i sva šteta je podmirena iz tog fonda i koliko ja znam, mi nemamo dugovanja prema hotelu", rekao je Stojčević.

Materijalna šteta je možda i podmirena, no pitanje je hoće li i kako biti podmireno divljaštvo pojedinaca koje je bacilo loše svjetlo na inače besprijekorne igre studenata-sportaša.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene