Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Na vražji zahtjev'

Stravično: Dekapitirala sina starog 3 tjedna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otty Sanchez, 33-godišnjakinja iz San Antonija, optužena je da je ubila 3 tjedna starog sina i pojela neke dijelove njegova tijela.

Zločin se dogodio vjerojatno u nedjelju rano ujutro. 33-godišnjakinja je 3 tjedna starog Scotta Wesleya Buchholtz-Sancheza ubila uz pomoć noža i dva mača, piše Examiner.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

>> Stravično: Liječnici bebi otkinuli glavu pri porodu!

Otty Sanchez je sina ubila i potom prožvakala dijelove njegova mozga i odgrizla mu tri prsta na nogama, a potom je nožem izbola i samu sebe. Policiji je kazala kako je sina ubila 'na vražji zahtjev'.

Policija iz San Antonija toliko je bila šokirana prizorom koji su zatekli u stanu da nisu željeli mnogo govoriti o ovom stravičnom događaju. Šef policije William McManus kazao je kako je zločin pregnjusan da bi u javnost pustili više informacija.

Sanchez je zadržana u pritvoru i određena joj je jamčevina od milijun dolara. Trenutno se oporavlja u jednoj lokalnoj bolnici. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene