Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sanja Milošević svjedočila je trenutku u kojem je malena djevojčica pala u vodu iz majčinog naručja, dok su je spasioci pokušavali spasiti.


Poplave su potpuno uništile Obrenovac, a jezive ispovijesti stanovništva samo potvrđuju razmjere katastrofe. I obitelj Sanje Milošević morala je napustiti svoj dom.

Vezani članci Spašavanje klokana VIDEO Spasili nesretnog klokana koji se smrzavao u jezeru: U naručju ga odveli na sigurno Slika nije dostupna Na Fejsu pisali o tisuću mrtvih u poplavama pa završili u zatvoru

'Dok su nas evakuirali u čamcu, gledala sam majku koja je pred mojim očima izgubila bebu, toliko je plakala da su joj oči otekle, osjetila sam svu njezinu bol', ispričala je Sanja, majka devetogodišnje Anđele i petogodišnjeg Vasilija, za Kurir.

I vi možete pomoći poplavljenima! Evo što im je sada najpotrebnije!

Dok se u čamcu vozila prema izlazu iz grada u jednom trenutku vidjela je majku koja drži dvije bebe.

'Jednu ispod jedne ruke, a drugu ispod druge, i muž je bio s njom. Vikali su, dozivali da im pomognemo. Spasioci su prišli čamcem do nje i odmah su počeli uzimati bebe, koje su bile male, jedna je bila djevojčica, a druga dječak. Uzeli su dječaka, ali je djevojčica nekako pala u vodu. Majka je počela vikati, spasioci su je pokušavali dohvatiti, ali nisu uspjeli. Jednu bebu je odnijela voda... Majka je ostala u čamcu, jaukala je od bola', kaže Sanja čija je obitelj smještena u hotel.

BORBA SE NASTAVLJA Voda iz Gunje prodrla prema Drenovcima, Sl. Brod i dalje ugrožen

Dva dana nije znala gdje su joj djeca koja su iz grada spašena prije nje, ali na kraju su se našli.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook