Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sotonistički kult

Stravična ispovijest djevojke ubojice: 'Nakon 22 ubojstva prestala sam brojati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanka koja ima svega 19 godina, tvrdi da je ubila više od 20 ljudi.

Miranda Barbour (19), optužena da je u Pennsylvaniji sa suprugom ubila muškarca kojeg su upoznali preko oglasa, priznala je u intervjuu da je ubila više od 20 ljudi diljem SAD-a. Policija sada istražuje ove tvrdnje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

U intervjuu kojeg je iz zatvora dala za Daily Item u Sunburyju, 19-godišnja Miranda Barbour rekla je da se želi izjasniti krivom za ubojstvo Troya LeFerrara u studenom, piše Huffington Post.

Također kaže da je ubila najmanje 22 osobe od Aljaske do Sjeverne Karoline u posljednjih šest godina otkako se priključila sotonističkom kultu. 'Nakon 22 ubojstva prestala sam brojati', kaže Miranda, a prenosi Independent.

'Osjećala sam da je vrijeme da sve ovo kažem. Nije me briga hoće li mi netko vjerovati. Samo želim to ispričati', rekla je Miranda.

Majka dječaku (5) izvadila oči u sotonističkom ritualu

Nakon ovakve ispovijesti reagirala je i policija. Šef policije Steve Mazzeo kaže da se istražuju njezine tvrdnje koje je dala u intervjuu, budući da ništa slično nije rekla prije u istrazi za ubojstvo muškarca. 'Ozbiljno smo zabrinuti i u kontaktu smo s drugim policijskim vlastima', kaže Mazzeo.

Tužitelji traže smrtnu kaznu za Mirandu i njezinog supruga, 22-godišnjeg Elyttea Barboura. Muškarca za čije je ubojstvo optužena upoznala je nakon što se javio na njezin oglas u kojem je objavila da muškarcima pravi društvo u zamjenu za novac.

Istražiteljima je rekla da su zločin počinili jer su željeli nekoga ubiti zajedno. Nakon što su muškarca namamili u njezin auto, ona ga je izbola dok mu je Elytte za vratom držao vrpcu.

Kaže da ne želi izaći iz zatvora jer će u suprotnom ponovno ubiti. Objašnjava da se s 13 godina pridružila sotonističkom kultu na Aljasci. Vođa kulta jednom je prilikom poveo sa sobom kako bi ubila muškarca koji mu je dugovao novac. 'Rekao je kako je moj red da ga ubijem. Mrzim oružje. Nisam to mogla učiniti, pa je stavio pištolj u moje ruke i zajedno smo povukli okidač. Nakon toga sam nastavila ubijati', ispričala je Miranda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene