Ilustracija (Foto: Robert Anic/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Foto: Robert Anic/PIXSELL

Zbog ubojstva osam beba u engleskom gradu Cheshire uhićena je zdravstvena djelatnica. Optužena je i da je pokušala ubiti nekolicinu djece u jednoj drugoj bolnici.


Iz policije su potvrdili za Guardian kako istražuju njezinu upletenost u smrt 17 beba i 15 pokušaja ubojstva od lipnja 2015. do lipnja 2016. godine. Zasad su dokazali da je ubila osam beba, a pokušala ubiti njih šest.

Vezani članci Mrtvo tijelo u tramvaju - 1 Ubojstvo u tramvaju broj šest: Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje - ubijeni 52-godišnjak otprije je poznat policiji, a otkriveno je i čime je ubijen U tramvaju na Mostu mladosti pronađeno mrtvo tijelo muškarca - 10 Ubojici iz tramvaja još nema traga, policija objavila što je dosad utvrđeno: Beživotno tijelo najprije uočila putnica...

Istraga je započela u svibnju 2017. zbog 15 sumnjivih smrti novorođenčadi. Međutim, istraga se ubrzo povećala na brojku od 17 umrlih beba i 15 sumnji na pokušaj ubojstva.

''Ovo su iznimno teška vremena za sve obitelji, oni zaslužuju znati što se dogodilo njihovoj djeci“, poručili su iz policije.

Detalje istrage još uvijek ne otkrivaju.