Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U munjevitom i brutalnom napadu morskog psa u Australiji, poginuo je mladi surfer, nakon što ga je zvijer doslovce prepolovila.


Napad se dogodio pored Cape Naturalista u jugozapadnom dijelu Zapadne Australije. Brojni svjedoci napada tvrde kako je mladića, kojem se zasad ne zna identitet i koji je bio u 20-im godinama života, napala i ubila bijela psina. Prišao mu je odozdo, zgrabio ga, povukao pod vodu i pregrizao popola.

Vezani članci Australske životinje (Foto: brightside.me) Australci odlučili pokazati da kod njih postoje životinje koje vas ne žele odmah pojesti Slika nije dostupna PROŽIVJELA JE NOĆNU MORU Uživo gledala kako joj sina napada morski pas

'Govorili su kako su bili na samo dva metra od njega. Od struka nadolje nije bilo više ničega', rekao je lokalnim medijima Kurt Morris, jedan od mnogobrojnih očevidaca, a prenosi Daily Mail. Skupina kupača koja je izvukla ostatke nesretnog mladića ostala je šokirana, dodao je.

Šef obližnjeg kafića Hamish McLeay ističe kako je najmanje 20 osoba bilo u moru u vrijeme napada. 'Nitko nije vidio morskog psa prije napada', rekao je McLeay. 'Postoji velika kolonija tuljana u blizini pa je morski pas možda pomislio kako je mladić zapravo tuljan. Znalo se to događati', pojasnio je vlasnik kafića.

Lokalna policija potvrdila je kako se radi o napadu morskog psa te da je mladić ubijen u tom napadu. To je drugi fatalni napad morskog psa u Australiji ove godine.