Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nije imao šanse

Strava u Australiji: Morski pas surfera doslovno prepolovio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U munjevitom i brutalnom napadu morskog psa u Australiji, poginuo je mladi surfer, nakon što ga je zvijer doslovce prepolovila.

Napad se dogodio pored Cape Naturalista u jugozapadnom dijelu Zapadne Australije. Brojni svjedoci napada tvrde kako je mladića, kojem se zasad ne zna identitet i koji je bio u 20-im godinama života, napala i ubila bijela psina. Prišao mu je odozdo, zgrabio ga, povukao pod vodu i pregrizao popola.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve češći napadi Strašna tragedija u Australiji: Surfer umro nakon napada morskog psa, policija zatvorila plaže Slika nije dostupna Policija traži ostatke 'Bilo je krvi posvuda, bijela psina je kružila oko tijela i prepolovila ga'

'Govorili su kako su bili na samo dva metra od njega. Od struka nadolje nije bilo više ničega', rekao je lokalnim medijima Kurt Morris, jedan od mnogobrojnih očevidaca, a prenosi Daily Mail. Skupina kupača koja je izvukla ostatke nesretnog mladića ostala je šokirana, dodao je.

Šef obližnjeg kafića Hamish McLeay ističe kako je najmanje 20 osoba bilo u moru u vrijeme napada. 'Nitko nije vidio morskog psa prije napada', rekao je McLeay. 'Postoji velika kolonija tuljana u blizini pa je morski pas možda pomislio kako je mladić zapravo tuljan. Znalo se to događati', pojasnio je vlasnik kafića.

Lokalna policija potvrdila je kako se radi o napadu morskog psa te da je mladić ubijen u tom napadu. To je drugi fatalni napad morskog psa u Australiji ove godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene