Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preživio ubojit pad

Strava: Base jumperu padobran zakazao pri skoku sa 150 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Base jumping izrazito je opasan adrenalinski sport, koji ne završava uvijek na lijep način. Video snimka koju možete pogledati niže u tekstu to dokazuje.

Dvojica prijatelja iz Rusije odlučili su iskušati nešto novo, opasno i uzbudljivo. jedan je na glavu montirao kameru, dok je drugi, 28-godišnji Ivan iz grada Tomska u regiji Tver, odlučio ovjekovječiti trenutak skokom s komunikacijskog tornja visokog čak 150 metara.

Pročitajte i ovo Policijskim automobilom udarili dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu Nesreća u Zagrebu Policajci automobilom udarili dijete (10) na romobilu: Zadržano je u bolnici, doznali smo težinu ozljeda Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji"

Tragedija se dogodila 8. ožujka blizu grada Konakovo, a uzrok je padobran, koji se nesretnom mladiću nije se otvorio padobran, prenosi tvernews.ru.

Mladić je pad preživio te je u iznimno teškom i po život opasnom stanju prebačen u bolnicu u Konakovu. Iako je preživio ubojiti pad, zaradio je stravične ozljede - ozljedu kralježnice, kontuziju i krv u plućima, prijelom zdjelice, kontuziju mozga te potres mozga.

Mladić je imao velike sreće u nesreći, no njegova, umalo krajnja tragedija, podsjetnik je svima koliko su ekstremni adrenalinski sportovi zapravo opasni i kako se njima valja baviti samo ako ste vrhunski profesionalac.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene