Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok je pomagao ocu

Strašno: Dječak (6) povučen u stroj za usitnjavanje granja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 6-godišnji dječak koji je tijekom školskih blagdana pomagao ocu kod radova u vrtu poginuo je u utorak, nakon što je povučen u stroj za usitnjavanje granja, priopćila je policija američke savezne države Connecticut.

Jeffrey Bourgeois stavljao je granu u sjeckalicu, a stroj ga je povukao kada je njegov otac na trenutak okrenuo leđa, rekao je glasnogovornik policije Paul Vance, prenosi TV mreža ABC News. Nesreća se dogodila u jednoj kući u Salemu, gradu od oko 4.000 stanovnika, 50 km jugoistočno od glavnog grada Hartforda.

Vance je kazao da je nesreća bila toliko užasna da su pozvani psiholozi savjetnici, kako bi pomogli obitelji. "Mališan je očito pokušavao pomoći svom tati", rekao je Vance. "To je bio vrlo tragičan i težak prizor za sve". Zapovjednik gradskih vatrogasaca, Eugene Maiorano, bio je prvi pripadnik hitne službe na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel

>> Petrinja: Krčio živicu u šumi i stao na minu pa poginuo

"Osigurali smo savjetovanje za obitelj", rekao je Maiorano za lokalnu TV postaju WTNH. "Obitelj živi meni prekoputa, tako da sam bio prvi na mjestu nesreće. Vidjevši to, sve smo druge držali podalje".

Jeffrey i njegov stariji brat i sestra bili su s ocem Scottom Bourgeoisom, vlasnikom tvrtke za rušenje stabala "Tree Removal". Obitelj živi u Salemu, manje od kilometra od mjesta nesreće. Jeffrey je bio prvašić u osnovnoj školi u Salemu, gdje su također osigurali stručne savjetnike za pomoć njegovim vršnjacima iz razreda. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene