Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemarni roditelji

Strašno: Beba im preminula jer su je ostavili u automobilu punih 16 sati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji osuđeni na zatvorsku kaznu nakon što su svoju 18-mjesečnu djevojčicu ostavili 16 sati vezanu za sjedalo u automobilu.

Američke vlasti tvrde da su roditelji Kimberly i Jacob Taschler svoju malenu djevojčicu ostavili u automobilu bez hrane i vode punih 16 sati . Sud je zbog toga tridesetogodišnju majku osudio na 14 mjeseci, a oca na 11 mjeseci zatvora, piše Daily Mail.

Oba su roditelja plakala na sudu, a majka je tvrdila da je u vrlo teškom stanju te da nije potražila stručnu pomoć.Vlasti vjeruju da je malena djevojčica bila zanemarivana i prije smrti. Naime, kada je majka dovela djevojčicu u bolnicu na redovni liječnički pregled imala je samo 5,8 kilograma.

>> Djevojčica pokraj mrtvog oca preživjela dva dana u prevrnutom automobilu

Par Taschler, osim preminule djevojčice, ima još dvoje djece koja se trenutno nalaze u domu. Tužitelji kažu da je majka dobila dužu kaznu jer je ona bila kod kuće kada je beba preminula te zbog toga što joj je ona i primarni skrbnik.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene